Dokumenty školy


Ochrana osobních údajů dle GDPR

Mateřská škola Kladno, Vrapická 474 (dále jen „Organizace“) zpracovává osobní údaje výhradně v souladu s právními důvody stanovenými v čl. 6 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) – GDPR (dále jen „Nařízení“), pouze v nezbytném rozsahu a po nezbytnou dobu.

Správce osobních údajů:
Mateřská škola Kladno, Vrapická
adresa: 272 03 Kladno 3 – Dubí, Vrapická 474
Zdeňka Jiráková - ředitelka

Tel: 606 079 952
E-mail: msvrapickakladno@seznam.cz
ID datové schránky: x3kkssj
IČO: 75033755

Kontakt na pověřence:
Statutární město Kladno
e-mail: poverenec@mestokladno.cz
tel.: 312 604 445
adresa: nám. Starosty Pavla 44, Kladno 272 52

Mateřská škola Kladno, Vrapická 474, jako právnická osoba i jako orgán veřejné moci, zpracovává osobní údaje a plní při tom povinnosti správce těchto údajů, případně jejich zpracovatele, jak jsou stanoveny platnými právními předpisy.
V souladu s ustanovením čl. 13 a 14 Nařízení zpřístupňuje Mateřská škola Kladno, Vrapická 474 informace o účelu zpracování osobních údajů, kategoriích osobních údajů, kategoriích příjemců, kategoriích subjektu údajů a době uschování osobních údajů zpracovávaných organizací. V souladu s tímto nařízením jsou osobní údaje uchovávány pouze po dobu, která je nezbytná k účelu jejich zpracování. Účely zpracování osobních údajů a dobu jejich zpracování eviduje Organizace pro jednotlivé agendy v záznamech o činnostech zpracování podle čl. 30 GDPR.

Osobními údaji jsou veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě (dále jen „subjekt údajů“); identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
Zpracováním je jakákoliv operace nebo soubor operací s osobními údaji nebo soubory osobních údajů, který je prováděn pomocí či bez pomoci automatizovaných postupů, jako je shromáždění, zaznamenání, uspořádání, strukturování, uložení, přizpůsobení nebo pozměnění, vyhledání, nahlédnutí, použití, zpřístupnění přenosem, šíření nebo jakékoliv jiné zpřístupnění, seřazení či zkombinování, omezení, výmaz nebo zničení.
Správce zpracovává osobní údaje v rozsahu, v míře a za účelem uvedeným v záznamech činností. V souladu s čl. 19 oznamuje jednotlivým příjemcům, jimž byly osobní údaje zpřístupněny, veškeré opravy nebo výmazy osobních údajů nebo omezení zpracování provedené v souladu s čl. 16, čl. 17 odst. 1 a čl. 18, s výjimkou případů, kdy se to ukáže jako nemožné nebo to vyžaduje nepřiměřené úsilí. Správce informuje subjekt údajů o těchto příjemcích, pokud to subjekt údajů požaduje.


Bližší informace naleznete na stránkách Úřadu na ochranu osobních údajů:
Práva občanů – informace o Vašich právech: https://www.uoou.cz/assets/File.ashx?id_org=200144&id_dokumenty=28813
Za účelem uplatnění práv je možné se obracet na správce a pověřence na výše uvedených kontaktech.

Více informací naleznete zde:
• RELEVANTNÍ PŘEDPISY:
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/CS/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=EN
https://www.uoou.cz/files/101_cz.pdf
• DŮLEŽITÉ ODKAZY:
https://www.uoou.cz/gdpr-obecne-narizeni/ds-3938/p1=3938
http://www.mvcr.cz/gdpr/Default.aspx

AKTUALITY

Zápis
do mateřské školy pro školní rok 2022/2023
* do všech 3 našich mateřský škol bude v MŠ Rosenbauma 622 Kladno 3 - Dubí
12. a 13. 5. 2022 (čtvrtek, pátek).

Čtvrtek od 7:00 do 18:00 hodin, pátek od 7:00 do 17:00 hodin.
Akce v MŠ

9.září 2021 - dopoledne v 37.MŠ - DEN PRO DĚTI S KLAUNEM- představení + soutěže s odměnou -sponzoruje Rezidence Kladno s. r. o.

15.září 2021 - dopoledne v MŠ Dříň - DEN PEO DĚTI S KLAUNEM - představení + soutěže s odměnou -sponzoruje Rezidence Kladno s. r. o.

22.září 2021 - dopoledne v 8.MŠ - DEN PRO DĚTI S KLAUNEM - představení + soutěže s odměnou -sponzoruje Rezidence Kladno s. r. o.

27. října 2021 - LAMPIÓNOVÝ PRUVOD - všechny 3 školky, začátek v 18:00 u "Nové" školky v Dubí

12.listopadu 2021 - INDIÁNSKÉ PŘÍBĚHY , divadélko ONDŘEJ

3.12.2021 - Mikulášská nadílka

5.ledna 2022 - Brémští cirkusanti - aneb recyklovaná pohádka - DIVADÉLKO ŠAPITÓ

3. března 2022 - Malenka - muzikál - DIVADÉLKO ONDŘEJ



ŠKOLKA V PŘÍRODĚ - Slapy - 23.- 28.5. 2022

Prázdniny
pro školní rok 2021/22

Vánoční prázdniny : 23.prosinec 2021 - 2.leden 2022

Pololetní prázdniny: 14.únor - 20. únor 2022

Velikonoční prázdniny: 14. duben - 18.duben 2022

Hlavní prázdniny: 1.ČERVENEC - 31.SRPEN 2022

MŠ Kladno, Vrapická 474 (8.MŠ Dubí)

mobil: 606 079 951
e-mail: msdubi1@seznam.cz


MŠ Kladno, V.Maršnera 63 (9.MŠ Dříň)

mobil: 606 079 954
mobil vedoucí odloučeného pracoviště: 724 805 494
e-mail: msdrin@seznam.cz


MŠ Kladno, nám.Fr.Rosenbauma 622 (37.MŠ Dubí)

tel: 312 241 575
mobil: 606 079 953 (berušky, včeličky), 724 805 488 (sovičky)
mobil paní ředitelky MŠ: 606 079 952
mobil vedoucí školní jídelny: 724 805 486
e-mail: msdubi2@seznam.cz
HOME MŠ Kladno Dubí
zapomenuté heslo
registrace
FB

Created by © 2011 - 2021 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign